CaN'Lı HaYaT

CaN'Lı HaYaT
-CaN'Lı HaYaTıM-

6 Kasım 2012 Salı

Gamzenin gundemi...

            Uzun zaman ara verince insan nerden nasil baslamali sasiriyor dogrusu bana yine basliklarla kisa bir ozet gecmek yakisir :) Eylul de baslayan laboratuar maceram buyuk bir hizla devam etmekte ... ekim de bir dogum gunu atlattik ,ekimin ortarinda Humhumum ve Ozge  buralara geldi ... Iki deli kadin koca hindistani 15 gunde gezdiler desem  vallahi kiskandim :)  bir  29 Ekim Resepsiyonuna katildik  ki sormayin  :) detayalar bende gizli . Ama Allah hepimizi menopoza girmis kadin gazabindan korusun diyorum :) bir kadina  agirbaslilik ve mutevazilik yakisir yahu hele Cumhuriyet kadinina temsil edenlere daha da  fazla yakismali ...   Ekimin son haftasi  oyle bir hasta oldum ki 4 gun yataktan cikmadim ... hala bogazimda oksurugumle yasiyorum ... 
             Gunlerim gayet dolu gecmeye basladi ...artik  kendimi tamamen hindistan da yasiyor gibi hissedebiliyorum. Ortama adapte olmus durumdayim :) yalin ayak yuruyup, elimle yemek yiyebiliyorum, siseyi agzima deydirmeden su icebiliyor :) bindi mi kiyafetlerimin rengine gore degsitriyorum , omzumda dupatam olmadan disari cikmiyorum  kisaca gune Nameste ile basliyorum :)
             Sekonun da keyfi yerinde bol bol kitap okuyor, ciceklerini suluyor,aksam yuruyuslerimiz devam ediyor  onun birde yogasi var tabi ... benim de suan aklimda baska muzurluklarim var yine Bollywood dansi kursundan sonra  hazir burdayken  tamamiyle herseyinden yararlanmak istiyorum Hindistanin  . Gecen gun sekoyla konusurken Ayurvedik  olayini biraz daha ciddiye almamiz gerektigine karar verdik .Simdi onunla ilgili bir kurs arastirmaya calisiyorum . Kocacigim elinden dusurmedigi kitaplarinda okudugu  herseyi neredeyse beynime enjekte edecek olsada  , bir kursa gidip sertifikalanmakta fayda var :)
              Bu hafta bir Istanbul   vaktimiz geldi diye konustuk bu sebepele sevdiklerimizi sevindirmek adina kucuk kucuk hediyeler aldim yine is bana dustu tabi ki :) insanin sevdiklerine hediye almasi gibisi varmi yaaa:) ablacigima guzel kitaplar aldim, abicigime salvarlar :) kizlara unlu hinti bilezikleri ve sedef toklar aldim alirken de hepsinin ipek saclarini hayal ettim oyy benim kuzucuklarim :) burda otuz bes  yas ustu cok kadin tanima sansim oldu  :)  yahu o kadinlari gordukce benim arkadaslarim melek yaaa :) bizde insaniz dimi ??? tamam kiskanclik insanin dogasinda var eyvallah !! bende  benden genc olani ,guzel olani, akilli olani kiskanabilrim :)) ama bunun da bir siniri olmali  kendini kontrol etme mekanizmasi herzaman calismali bir insanin ... yoksa rezil olma mekanizmasi biranda devreye giriyor :) git evinde kiskan !!!  o yuzden  Koi bat nahi!!
              Once  kendinizi sevin olur mu ? ait olduklarinizi sansinizi  bahtinizi askinizi guzelliginizi zekanizi :)) siz kendiniz severseniz ait olduklariniz  artacak cunku evren dusuncecek k i- vay bu kiz kiymet biliyor bende gidiyim ona ait olayim gibi gibi :))  Bende kisakncim kabul. Ama sadece minnosumu paylasamiyorum kimseyle :))) oda benim askimi  gosterme bicimim varsin bu huyumda bole olsun bide sulu gozum var mi? 
             Suan labdayim heryer sessiz bir ben birde tanimadigim yuzlerce insanin kan ornekleri ve  DNA lariyla dolu bir  odada  bende kendi DNA min bana yasattiklarini ozetliyorum . Asagida bir  toplanti var bende vakit buldum iki icimi dokeyim dedim.
    Birazdan  Dr. Dutt gelir 
 -Hi  Azize  How are u ? diye sorar . Ben de tesekkur ederim ve bugun ki  ogrendiklerimden aklima takilanlari sorarim falan filan :) kadinin tavrini egitimini durusunu kesinlikle cok begeniyorum.
             Oyle iste canlar benden bu kadar  yakin gelecekte bir istanbul farz oldu  kocamla nefes almayi ozledik.
Oralara gelip hic evde durmamayi dusunuyoruz bilginize :))) 
Gorusmek uzere ....